CURSUSSEN

cursus3.jpg

basiscursus fotografie april/mei 2020

Wilt u graag mooiere foto`s leren maken, gaat u misschien een mooie reis maken en wilt terugkomen met mooie herinneringen op beeld, creatieve foto`s van uw kinderen maken of heeft u een digitale camera gekocht, maar u weet niet waar alle instellingen voor dienen?

 

Dan is deze basiscursus van 3 lessen zeker geschikt voor u. Voorkennis van fotografie is niet nodig en u kunt zowel deelnemen met een spiegelreflexcamera, een systeemcamera of een compactcamera (met handmatige instellingen, bij twijfel vraag het gerust even).

In de cursus behandelen we de belangrijkste aspecten om tot mooiere, betere en creatievere beelden te komen, zoals diafragma, sluitertijd, ISO, compositie en een basis tot creatief fotograferen.

De cursus bestaat uit 3 lessen van ca. 2,5 uur en wordt gehouden op:

  • woensdag 22 april om 19:30

  • woensdag 29 april om18:30 (praktijkles op locatie)

  • woensdag 6 mei om 19:30

Er is plaats voor max. 8 personen, zodat er ook ruimschoots tijd is voor alle vragen. Bij voldoende animo zal er een tweede reeks cursussen worden gehouden.

Mocht u interesse hebben, maar de bovenstaande data of weekdagen komen niet uit. Neem dan even contact op via info@deckersfotografie.be.

investering:

70 euro inclusief koffie/thee tijdens de eerste en derde les en een digitale handout.

Wilt u inschrijven of meer informatie ontvangen?

Stuur een e-mail naar info@deckersfotografie.be

cursus2.jpg
cursus.jpg
magneet-1.jpg