DE FOTOGRAAF

750_5654-bewerkt-2.jpg

BEHIND THE LENS

Al heel lang is fotograferen mijn hobby, mijn interesse werd gewekt tijdens mijn reizen.  Na het volgen van de opleiding tot fotograaf ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in reportagefotografie.Nog steeds volg  ik regelmatig workshops op het gebied van portretfotografie, bruidsfotografie en belichtingstechnieken.

Fotograferen is niet niet alleen mijn beroep, maar vooral ook mijn passie! Bij iedere fotoreportage ga ik er dan ook vol tegenaan! Ik heb mij gespecialiseerd in bruiloft fotografie, bedrijfsreportages
en portretfotografie.
 

Waarom? Geen enkele bruiloft is hetzelfde. Het is een dag vol emotie; een lach en een traan, maar soms ook spanning. Het is een voorrecht om al die emoties te mogen vastleggen.

In al mijn reportages probeer ik altijd een verhaal te vertellen. Mijn foto's kenmerken zich door een naturelle look, spontaniteit en humor. Natuurlijk ontbreekt de romantiek niet tijdens de bruidsreportage!

En de bedrijfsreportages dan?

Ik vind het altijd fantastisch om samen met de klant het onderste uit de kan te halen om met de juiste fotografie hun doelgroep te bereiken. Dit kan zijn met foto`s  t.b.v. de website, social media, zakelijke portretten of reportages van events.

In het verlengde van de bruiloften en bedrijfsreportages vind ik het altijd fantastisch om mijn creativiteit kwijt te kunnen in portretsessie voor zowel volwassenen als kinderen. De communieperiode bijvoorbeeld is ieder jaar weer een periode waar ik naar uit kijk!

Als ik niet aan het werk ben, ben ik vooral in de natuur te vinden om te gaan wandelen, hardlopen of klimmen. De gezonde buitenlucht brengt mij vaak op nieuwe creatieve ideeën.